Grundene


Grundene

Frihedslunden 9

Se salgsopstilling

Frihedslunden 39

Se salgsopstilling

Frihedslunden 33

Se salgsopstilling

Frihedslunden 37

Se salgsopstilling

Frihedslunden 35

Se salgsopstilling

Frihedslunden 23

Se salgsopstilling

 

 
Vil man bo i de skønneste omgivelser i Jelling, tæt på Fårup Sø og golfbanen og kun få minutters gang eller cykling fra indkøb, skoler og idræt, så er Frihedslunden det oplagte valg.
Udstykningen ligger i umiddelbar forlængelse af Eskelunden og består af i alt 30 parceller i varierende størrelse – mellem 921 og 1.299 m². Her fokuseres på energirigtige boliger, ved køb af en grund får man energirådgivning, og en energiberegning med i købet.
Jelling er med sine ca 3.400 indbyggere en særdeles velfungerende og attraktiv by, blot 10 km fra Vejle, og udover sin unikke historie, byder byen også på alt hvad der behøves for at familien kan trives: 2 folkeskoler, velfungerende og levende foreningsliv, masser af indkøbsmuligheder, et væld af velfungerende stisystemer og også lærerseminariet er med til at skaffe liv til byen.

Kongernes Jelling besøges årligt af næsten 200.000 turister. Jelling Musikfestival besøges sidst i maj af næsten 40.000 koncertgæster. Der spilles 90 koncerter og 4.500 hjælper får Danmarks 3. største festival til at klappe.

ABOUT AUTHOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *